Max Verstappen is het gezicht van F1 2018 in Nederland

F1 2018
Een hele eer.

Op de cover van een sportgame tref je doorgaans grote sterren aan. Voor FIFA 18 was dit bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo en voor PES 2018 was dit Luis Suárez. Voor de cover van F1 2017 stond vorig jaar Lewis Hamilton op de voorgrond, met naast hem Sebastian Vettel, Fernando Alonso en Max Verstappen.

Dit jaar staat wederom Hamilton op de voorgrond. Hij wordt vergezeld door Vettel en Verstappen. Deze cover is van kracht op de internationale versie van de game. Codemasters komt daarnaast met Headline Edities. Die kunnen per land verschillen. In de Benelux is Max Verstappen het gezicht van de cover, met naast hem de Belg Stoffel Vandoorne en Lewis Hamilton. In Mexico staat Perez op de cover en in Spanje is dat Hamilton met Sainz en Alonso. Franse gamers krijgen Hamilton, Grosjean en Gasly te zien.

Wie later deze zomer in Nederland naar de winkel gaat treft dus Verstappen als het gezicht van F1 2018. De game verschijnt op 24 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Max Verstappen
F1 Internationaal

18 reacties

  1. Ze hadden wel andere foto’s mogen nemen. Hamilton kijkt op ‘onze’ cover alsof hij net uit de coffeeshop komt, en Vettel kijkt alsof hij beseft dat hij net in zijn broek heeft gepoept.

  2. Ik had voor de Benelux eerder Max, Stoffel en Hulk verwacht, toch een beetje een reserve-Nederlander met z’n Nederlandse moeder.

  3. Nou, had dan zn onbehaarde tweelingzus Famke-louise er op gezet. Iets beter te pruimen en horen doe je ze toch niet.

    En het is ook geen gehoor, net als de v6turbo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *