Max Verstappen komt op cover Formule 1-game

Max Verstappen op cover racegame F1Max Verstappen komt samen met zes andere coureurs op de cover van de nieuwe game F1 2016, die deze zomer uitkomt.

Volgens de makers van het spel is F1 2016 de meest uitgebreide versie tot nu toe. Spelers kunnen in de nieuwe game een eigen coureur aanmaken en daarbij een helm en een nummer kiezen. Vervolgens kan je je aansluiten bij elk team dat deelneemt in de Formule 1. Ook is er een nieuw circuit toegevoegd aan het spel: het stratencircuit in de hoofdstad van Azerbeidzjan, Baku.

Na een jaar afwezigheid heeft Codemasters toch weer besloten om de safety car in het spel op te nemen. De makers willen er op deze manier voor zorgen dat de speler de meest complete Formule 1-ervaring beleeft. Het spel is vanaf de zomer beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Nog geen reacties

  1. ik ga t zeker pre-orderen zodra het kan!! lijkt me erg gaaf als ik het zo hoorde. je kan bijvoorbeeld starten bij manor, en dan naar steeds hogere teams, maar je kan ook de upgrade punten verdienen en van manor de nieuwe mercedes maken. ook duurt het 10 jaar, die career mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *