Meer details over Call Of Duty: Advanced Warfare bekend

Auteur: , Geen reacties
Meer details over Call Of Duty: Advanced Warfare bekend

Nu dat de datum van release bekent is voor de nieuwe Call Of Duty: Advanced Warfare begint de marketing machine volle toeren te draaien.

Zo zullen we tot 4 november overspoeld worden met nieuwe details, foto’s en video’s. Game Informer heeft al een preview van het spel mogen spelen en heeft daar een hoop informatie uit weten te halen.

Het grootste nieuws is misschien wel het feit dat de game een volledig nieuwe engine krijgt. Welke dit gaat worden of hoe deze heet is niet bekend gemaakt. De vorige Call of Duty game, Ghosts, zou ook een nieuwe engine krijgen. Maar die bleek achteraf te draaien op een sterk bewerkte id Tech 3-engine. Die we weer kennen van Quake III Arena.

Ander nieuws komt er in de vorm van informatie over het verhaal. Het jaartal waarin we gaan spelen is 2054. De mannen van Sledgehammer Games die het spel ontwikkelen hebben dan ook extra aandacht geschonken aan de futuristische wapens die gebruikt gaan worden.

Een terroristische organisatie met de naam KVA heeft in 2053 een aanslag gepleegd waardoor de hele wereld in staat van oorlog verkeerd. Jij als speler sluit je aan bij de Altas Corporation met als leider Jonathan Irons, die door Kevin Spacey wordt gespeeld. Het is nog niet bekend of hij nou de echte slechterik is in het spel. Maar na het zien van de trailer lijkt het daar wel op.

Via de Altas Corporation krijg je de mogelijkheid om allerlei gadgets te gebruiken zoals een exoskelet. Hiermee kan je hoger springen, sneller sprinten en zelfs onzichtbaar worden. Daarnaast zal je de beschikking krijgen over wapens die niet alleen kogels gebruiken maar ook met energie schieten.

Over de multiplayer is verder nog niks bekend gemaakt. Wel weten we dat er een co-op functie beschikbaar zal komen. Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt op 4 november voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3 en pc.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).