Meer details over de iPhone 5S duiken op

iPhone 5S goud
Er gaan weer nieuwe geruchten de ronde over de iPhone 5S. Zo zou het toestel onder andere ook een goudkleurige variant krijgen.

Dat meldt analist Ming-Chi Kuo van KGI, die het wel vaker bij het rechte eind heeft. Hij beweerd dat de iPhone 5S geen nieuw scherm krijgt, maar gewoon hetzelfde 4 inch-display als de iPhone 5 houdt. Dit gaat tegen eerdere geruchten in. Wel zou er een nieuwe kleurvariant geïntroduceerd gaan worden: de iPhone 5S zal volgens Kuo ook in goudachtige tint verschijnen. Verder stelt de analist dat er een duurdere variant, met een opslag van maar liefst 128GB, uitgebracht zal worden. Momenteel is 64GB het uiterste voor een Apple-smartphone.

Ook worden er een aantal eerdere geruchten bevestigd. Zo zou de camera van de 5S worden geüpdatet met een dual-led flash en krijgt ie een diafragma van F2.0. De vingerafdrukscanner wordt ook door Ming-Chi Kuo genoemd, evenals de A7-processor, deze moet 20 procent efficiënter zijn en beschikt over 1 GB RAM.

Verwacht wordt dat de iPhone 5S op 10 september wordt onthuld. Ook het nieuwe budgetmodel van Apple zou dan hoogstwaarschijnlijk worden aangekondigd.

Nog geen reacties

  1. Voor deze tijd zijn dit echt mid-range specificaties. 1gb ram, kom op hey. iOS zal er niet minder om werken maar bepaalde apps zullen het wel nodig hebben denk ik.

    Een willekeurige Android toestel met deze specs zit rond de 200/300 euro dus wel lef dat Apple hier 700 euro voor durft te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *