‘Meer functies voor volgende generatie Apple AirPods’

Apple Airpod
Meer dan muziek luisteren alleen.

De huidige AirPods van Apple betreft een prijzige accessoire en zeg nu zelf: je kunt er niet heel veel mee. Het zijn muziekoortjes en daar blijft het ook bij. Via Bluetooth verbinden met je iPhone en muziek luisteren maar. De volgende generatie AirPods zal vermoedelijk meer functies met zich meebrengen.

De site Patently Apple heeft namelijk een nieuw patent van het Amerikaanse techbedrijf gedeeld. Het patent focust op de volgende generatie AirPods. Het patent laat onder andere zien dat de AirPod als draadloze lader kan fungeren voor andere Apple-producten, zoals bijvoorbeeld de Apple Watch. De verwachting is dat de iPhone 8 ook over draadloze laadmogelijkheden zal gaan beschikken en dus is het idee van het patent niet heel vreemd te noemen. Een ander patent toont een methode om AirPods waterbestendig te maken door middel van een hoesje. Bijvoorbeeld als je wilt zwemmen, luisterend naar muziek.

Voorlopig zijn het nog slechts ideeën, aangevraagd als patent. Welk plan het uiteindelijk tot een productiestadium gaat schoppen is afwachten. De concepts zijn interessant te noemen en kunnen van de AirPods een slimmere gadget maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *