Meer info over de nieuwe Apple Mac Pro bekendgemaakt

Mac Pro
De ontwikkelingen zijn gaande.

De Prullenbak. Dat is de bijnaam van de peperdure Mac Pro, die al sinds 2013 op de markt is. De computer van Apple is nog steeds voor een flink bedrag te koop. Men wacht met smart op een opvolger, maar dat gaat dit jaar niet meer gebeuren.

Marketing chef Phil Schiller van Apple heeft tegenover TechCrunch bevestigd dat de nieuwe Mac Pro pas volgend jaar op de markt zal worden gebracht. Daarmee boort Schiller eerdere geruchten over een release in het najaar van 2018 de grond in.

De nieuwe Mac Pro zal van de grond opnieuw worden opgebouwd. Dat betekent dat het Prullenbak-design ook letterlijk in de prullenbak zal verdwijnen. De nieuwe Mac Pro krijgt een compleet fris ontwerp. Hoe het uiteindelijke product eruit kom te zien is nu nog koffiedik kijken.

De huidige Mac Pro is met een vanafprijs van 3.447,91 euro één van de duurste Apple-computers die je op dit moment kunt aanschaffen. Vink je alle extra’s aan, dan schiet de prijs de 15.000 euro voorbij. Professioneels zullen dus nog minstens een jaar geduld moeten hebben voor de gloednieuwe Mac Pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *