Meer informatie opvouwbare Samsung smartphone

Samsung zet hard in op buigbare schermen
Het zit er toch echt aan te komen!

We zeggen het al jaren, opvouwbare schermen zitter eraan te komen. Eerder patenteerde LG al een bijzondere opvouwbare smartphone en ook het Zuid-Koreaanse Samsung lijkt brood in deze sci-fi-technologie te zien. Waarschijnlijk start het bedrijf dit jaar al met de productie van een pilotproduct.

Dat meldt The Bell (via AndroidAuthority) op basis van interne plannen voor de productie van een opvouwbare smartphone. Hoewel er nog niet veel bekend is over het daadwerkelijke design, lijkt het erop dat Samsung aan het inzetten is op specifieke onderdelen die een dergelijke technologie mogelijk moeten maken.

In juni van dit jaar moet de elektronicagigant klaar zijn met het ontwerp van de aankomende smartphone en tegen het einde van het jaar zouden de eerste testversies geproduceerd moeten worden. Gebruikelijk bestelt Samsung namelijk voor een vlaggenschip zo’n 10 miljoen onderdelen per kwartaal, maar de vooruitzichten van dit project zijn tussen de 500.000 en 2 miljoen onderdelen.

Uiteraard draait de speculatie-molen op volle toeren en ook Samsung’s futuristische toestel moet eraan geloven. Zo zijn er zowel geruchten rondom een naar binnen vouwend design en een naar buiten vouwend design. Ook zou het mogelijk gaan om een 7.3-inch scherm. Overigens zijn ook Apple en OPPO bezig met respectievelijk een buigbare iPhone en een opvouwbare OPPO.

Nog geen reacties

  1. Jammer dat Samsung nooit iets geheim kan houden. En dan is het nog maar de vraag ze echt kunnen leveren. En wanneer…. Speculaties…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *