Meest spraakmakende Netflix documentaire krijgt vervolg

Auteur: , Geen reacties
Making a Murderer seizoen 2

Steven Avery is back!

Making a Murderer is een van de betere documentaires die er vandaag de dag op Netflix te vinden zijn. Wellicht heeft de streamingdienst een deel van haar populariteit te danken aan deze interessante docuserie die het verhaal van Steven Avery vertelt, een persoon onterecht beschuldigd van verkrachting en poging tot moord. Steven werd in 2003 vrijgesproken, waarna hij twee jaar later voor de moord op Teresa Halbach weer werd ingerekend.

In de documentaireserie is er aandacht voor beide gevallen. Ook wordt er zwaar getwijfeld aan de nieuwe veroordeling. Netflix kondigde vandaag aan dat seizoen 2 binnenkort te bekijken is op de streamingdienst. Vermoedelijk gaat Making a Murderer seizoen 2 in op het leven van Steven Avery in de gevangenis.

Ook Stevens’ neefje Brendan Dassey zit in de gevangenis, eveneens voor moord, en krijgt waarschijnlijk een prominente rol in het nieuwe seizoen. Als iets duidelijk is geworden in seizoen 1 is het dat de twee heren er allebei in lijken te zijn geluisd door de lokale politie.

De afgelopen 3 jaar is er vrijwel niets naar buiten gekomen over Steven en zijn broer. In deze tijd zal er vast wel het een en ander gebeurd en vastgelegd zijn, waardoor wij in ieder geval erg benieuwd zijn naar seizoen 2 van Making a Murderer.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).