Meiden strippen online voor Dogecoins

Auteur: , 2 Reacties
Wow. Such censorship

Geld laat de wereld rondgaan, zong Liza Minelli eens, en met de opkomst van het internet wordt het steeds makkelijker om te kopen wat je wilt hebben. Ook als dat foto's van schaarsgeklede dames zijn, en de munteenheid in kwestie gebaseerd is op een Shiba-Inu.

Als je bovenstaande situatie zou uitleggen aan iemand die nog nooit van het internet gehoord heeft, zou hij je totaal voor gek verklaren. Toch zijn er steeds meer vrouwen die bereid zijn uit de kleren te gaan voor de crpytocoin, en deze verzamelen zich allemaal op Reddit.

Deze ‘shibes’ nemen verzoeken aan van mensen in ruil voor wat DogeCoins, of posten een foto en beloven meer tegen betaling. Cryptocoins zijn een anonieme manier om voor diensten en producten te betalen, en dus ideaal voor deze niet-zo-familievriendelijke zaken op het internet.

Voor het geld zullen ze het niet zo snel doen, op dit moment is 1 Dogecoin ongeveer een tiende van een dollarcent waard, en de gemiddelde opbrengst lijkt zo tussen de 50 en 100 Dogecoins (dus zo’n 5 tot 50 dollarcent) te liggen.

Wil je zelf zien waar dit allemaal over gaat en weet je zeker dat er niemand in de buurt over je schouder mee kijkt, klik dan HIER. Overigens zijn wij nog geen echte Shiba-Inu’s in lingerie tegen gekomen. Zou wel een leuke subversie zijn, me dunkt.2 reacties

Tsja, ik snap het niet :’) Even gekeken, en er zitten best schone dames tussen, maar het hele internet staat vol met schone dames die de meest vunzige dingen doen. Gratis. Hoef je geen hondenmuntjes voor te betalen. Gemiddelde donatie komt inderdaad ook niet verder dan 15 cent. Paar keer 6 dollar zien langskomen, maar als je voor 6 dollar uit de kleren gaat heb je nog steeds vrij lage standaarden.
@fant: dat dacht ik eigenlijk ook, er is toch prima bloot te zien online?

Zal wel iets te maken hebben met het fijt dat de grietjes het dan “speciaal” voor je doen ofz. Ik zie het in ieder geval niet zo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).