MeMini camera legt beelden uit het verleden vast

MeMini camera legt beelden uit het verleden vast
Net nu je camera niet opneemt gebeurt er iets bijzonders. Geen nood, de MeMini camera biedt uitkomst.

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je iets wil vastleggen terwijl je je camera net hebt weggelegd. Vaak zijn die momenten een eenmalige gebeurtenis. Bijvoorbeeld je kind die voor het eerst mama zegt of gaat lopen. Of die spectaculaire sprong met je snowboard lukt eindelijk een keer. Tsja, in dit soort gevallen roept men toch pics videos or it didn’t happen!

De MeMini heeft de oplossing. Deze camera kun je tijdens opnames als een soort GoPro-apparaat dragen. Vooraf stel je de MeMini in op periodes van 5 seconden tot 5 minuten. In de gewenste periode neemt de camera alles op, totdat de tijd is verstreken, dan worden de beelden automatisch weggegooid.

Mocht er iets bijzonders gebeuren, dan kan de gebruiker op de recall-knop drukken en de laatste beelden worden automatisch opgeslagen. Zulke apparaten bestaan natuurlijk al veel langer, maar met een app kun je de camera via je smartphone bedienen. De beelden worden intern opgeslagen of je stuurt ze direct naar de cloud. Volledig opgeladen kan de MeMini 3 uur lang filmen.

De MeMini is een Kickstarter project en het doel van 50.000 dollar is inmiddels gehaald.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *