Merknaam Nokia by Microsoft gespot op nieuwe Lumia

Nokia by Microsoft
Nokia-liefhebbers kunnen hun hart ophalen: de naam van de voormalige telecomgigant uit Finland verdwijnt mogelijk niet helemaal, waardoor je nog steeds een Nokia kunt kopen.

Al eerder deden geruchten de ronde dat Microsoft iets wilde doen met de merknaam Nokia. Sinds de definitieve overname van Nokia door Microsoft in april dit jaar passeerden meerdere merknamen de revue. Nokia Microsoft Mobile was bijvoorbeeld een van die vele namen die genoemd werden.

Nu lijkt het erop dat de nieuwe Nokia Lumia ons uitsluitsel geeft. Op het Chinese sociale netwerk Baidu werden namelijk foto’s geplaatst van vermoedelijk de Lumia 830. Het is niet de eerste keer dat er onofficiële foto’s van deze smartphone verschijnen, maar eerdere foto’s vertoonden geen merknaam op de achterzijde van het toestel.

Er is nog maar weinig bekend over de opvolger van de Lumia 820, maar uit beelden van het toestel is af te leiden dat de Lumia 830 waarschijnlijk beschikt over een PureView camera.

Nog geen reacties

    • @Yeelen: Een render of niet. Altijd beter dan die honderden render / spyshots / word het hoekje rond of ronder? IPhone hype berichten 🙂

      In general spyshots/renders zijn altijd lame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *