Met Bunch O Balloons win je ieder watergevecht

ballon
Met dit warme weer is een watergevecht niet verkeerd, maar een kwartier lang één voor één waterballonnetjes aan je kraan hangen is vaak net teveel moeite. Bunch O Balloons biedt uitkomst.

Het grootste probleem van waterballonnen is dat ze in negen van de tien gevallen al in je gezicht kapot springen als je ze aan het vullen bent. Gelukkig maar dat er weer een slimme Kickstarter opgezet is (die wederom bakken met geld binnensleept). Met Bunch O Balloons vul je namelijk 37 waterballonnen tegelijk, die je daarna gemakkelijk los kunt schudden in een bakje.

In principe is Bunch O Balloons een tussenstukje met kleinere slangetjes die je tussen de slang en de waterballon stopt. Als je vervolgens de kraan open draait komt er water uit 37 uiteinden (waar je 37 ballonnetjes aan bevestigt). Alle gevulde ballonnen knopen zichzelf en vallen na een kleine schudbeweging van de slang af. Volgens de Kickstarterpagina vul je hiermee met gemak 100 waterballonnen in één minuut.

waterballon

Het is een beetje jammer dat de Kickstarter inmiddels zo’n groot succes is, want de volgende lading Bunch O Balloons kan pas weer in april 2015 worden geleverd. Als je dit jaar dus een ballon naar je hoofd gesmeten krijgt, weet je in ieder geval dat je volgend jaar wraak kunt nemen. Combineer dit met een Sugru waterpistool en niemand zal meer een druppel naar je willen mikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *