Met CaseCollage altijd een uniek iPhone 5C-hoesje [video]

Ohi nieuw iPhone hoesje
Dus je hebt nog voor de officiële releasedatum een iPhone 5C op de kop weten te tikken, en je bent nu al uitgekeken op dat gatenkaas-hoesje wat je erbij geregeld hebt. Vrees niet, want ook daar is nu een app voor.

Met CaseCollage kan je zelf de gaten vullen met gekozen foto’s. Het concept lijkt simpel; kies een zooitje foto’s (uit je camerarol of online), zet ze in de juiste volgorde, gooi er wat clipart, kleurtjes en andere opsmuk bij en print het uit. De app zorgt er zelf voor dat het altijd goed past. Ook kan je op het scherm al zien hoe je collage er uit gaan zien door de juiste kleur telefoon en hoesje te selecteren. Eenvoud troef.

Dit is er eentje onder het hoofdstuk ‘je moet er maar op komen’. Het is een simpele en goedkope (Gratis app + beetje inkt en papier) manier om jouw iPhone 5C net even wat anders te maken dan de rest. We vragen ons alleen af hoe lang een velletje inkt goed blijft in je (toch soms vochtige) jaszak, en of het dan niet doordrukt op je iPhone. Voor even is het leuk, maar wil jij met een permanente afdruk van katten op je telefoon rondlopen?

[gv data=”c7sXbno-Qvk”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *