Met Dashlane vernieuw je al je wachtwoorden met één klik!

Dashlane
Wij hoeven jou niet te vertellen dat het verstandig is om tijdig je wachtwoorden te veranderen. Dashlane maakt het gelukkig een stuk gemakkelijker om dit te doen.

De zojuist onthulde bètaversie van Dashlane’s Password Changer werkt nu al met tal van bekende websites. Zo zijn Facebook, Twitter, Google, Apple, PayPal en LinkedIn al toegevoegd aan de nieuwe service. Als je erachter komt dat een website gehackt is, hoef je slechts op de ‘change password’ knop te klikken, zodat Dashlane een nieuw, sterk wachtwoord voor je kiest en het automatisch op de betreffende website aanpast.

Alles tegelijk
Zeker als je regelmatig al je online wachtwoorden verandert om veiligheidsredenen moet je Dashlane eens bekijken. Met één druk op de knop kun je al de wachtwoorden van de aangemelde sites veranderen, en in de toekomst wordt er een functie toegevoegd waarmee je dit automatisch kunt laten doen op een vastgesteld tijdstip. Jij hoeft dus verder niets te doen.

Dashlane-Wachtwoord

Premium
Voorlopig is Password Changer alleen beschikbaar voor Windows en Mac, maar er zijn plannen om deze functie ook naar de mobiele versies van de app te brengen. Je kunt Dashlane gratis proberen, maar de beste functies zitten verborgen achter een premium-account, die je 40 dollar per jaar kost. Als je daarvoor gegarandeerd een stuk veilig wordt op het internet, willen we dat best overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *