Met de Dull-app op je telefoon verveel je je nooit meer

Dull-app
Als je even niks te doen hebt, is de kans groot dat je je smartphone erbij pakt. De Dull-app zorgt er vervolgens voor dat je direct vermaakt wordt met een eindeloze stroom aan content op het internet.

Het hele doel van Dull is namelijk om je een eindeloze hoeveelheid vermakelijke artikelen, video’s, gifjes en verhalen aan te bieden. Door jezelf te abonneren op de dingen die je leuk vindt, wordt er een lijst voor je samengesteld die je vervolgens heel gemakkelijk door kunt scrollen. Op deze manier hoopt de app voor jou de ideale plek te maken waar je naartoe kunt gaan als je een paar minuutjes niets te doen hebt.

Swipen
Door tijdens je oneindige scrollsessie naar links te swipen kun je iets ‘wegvegen’, zodat dergelijke content niet nog eens zal verschijnen. Door de rechterkant op te vegen deel je het snel met je vrienden. Dull plukt onder andere content van diensten als YouTube, Vine, Reddit en Flickr.

Dull-app-overview

De update die vandaag verschijnt is zowel creatief als confronterend. Door Dull te verbinden met het Apple Game Center, kun je tegen andere spelers strijden om de twijfelachtige eer dat jij de meeste tijd doorgebracht hebt met e app. Via leaderboards kun je vervolgens zien wie er het meest naar links geswiped heeft.

Gratis downloaden
Als je ook wel een app kunt gebruiken die altijd paraat staat met leuke content, dan kun je hier terecht in Apple’s App Store om Dull gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *