Met de Homey kan je met je huis communiceren

Met de Homey kan je met je huis communiceren
Via Kickstarter hebben twee Nederlanders een succesvolle campagne gehad voor hun Homey, The Living Room.

Via spraakbesturing is het mogelijk om allerlei apparaten in je huis te bedienen. Dit kan al zo simpel zijn om een lamp aan of uit te doen of je oven te laten voorverwarmen terwijl je nog onderweg bent. De enige vereiste is dat je apparatuur een draadloze verbinding kan maken met de Homey. Het voordeel van de Homey is dat hij al veel verbindingen ondersteund zoals Bluetooth, WiFi, Zigbee, Z-Wave, Infrarood en 433 Mhz.

Via de meegeleverde app kan je onderweg in de auto de Homey al aansturen. Zo kan je de verwarming alvast een graadje warmer zetten. Verder zijn er natuurlijk eindeloze mogelijkheden te bedenken om via de Homey apparaten in je huiskamer te bedienen.

Via Kickstarter hebben ze het doel van 100.000 euro al gehaald en de eerste Homey’s zullen in 2015 worden uitgeleverd. Mocht je er één in juli 2015 willen hebben kost je dat 229 euro en omdat het hier om een Nederlands product gaat betaal je geen verzendkosten.

[gv data=”LlI3oPCBovA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Geweldig, ik ben grote fan van domotica! Hoewel het uiteindelijk wel iets duurder zal uitdraaien indien je voor elke lamp zo een socket moet kopen. En wat met gewone plafondlampen? Spijtig dat die niet verbonden lijken te zijn. Misschien nog iets voor een volgende versie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *