Met de nieuwe Opera browser kun je beter chatten

Auteur: , Geen reacties
Met de nieuwe Opera browser kun je beter chatten

Geen gedoe met tabbladen meer!

De nieuwe update voor de internetbrowser Opera, onder de codenaam Reborn, maakt het eenvoudiger om met je vrienden te kletsen via verschillende berichtenapps. De services van deze apps zijn rechtstreeks in de browser te vinden en je hoeft je alleen nog maar aan te melden.

Hoe werkt dit? Start Opera op (of installeer ‘m hier) en je kunt meteen toegang verkrijgen tot Facebook Messenger, WhatsApp en Telegram via de zijbalk van de browser. Je kunt snel switchen tussen de apps wanneer je dat wenst.

De zijbalk staat standaard vast, maar je kunt er ook voor kiezen om deze los te maken door op je rechtermuisknop te klikken en kiezen voor losmaken. Met de zijbalk is het eenvoudig om meerdere apps tegelijk te gebruiken als je telefoon niet binnen bereik ligt.

Het is een handige functie, zeker omdat er tegenwoordig bijna verwacht wordt dat je op elke berichtenapp actief bent. Hierdoor kan het zijn dat je verschillende tabbladen open hebt, maar dat probleem heb je dus niet meer met Opera. (Via The Next Web)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).