Met de Pluggy Lock raak je nooit meer je telefoon kwijt

Met de Pluggy Lock bevestig je een telefoon aan je broek
Dat je met de 3.5mm ingang op je telefoon veel meer kan doen dan alleen je koptelefoon in pluggen blijkt wel uit de Pluggy Lock.

We kennen allemaal de keychains of de kettingen om bijvoorbeeld je portemonnee aan je broek te bevestigen. Nu kan je hetzelfde doen met je telefoon dankzij de Pluggy Lock. Zolang je telefoon een 3.5mm jack uitgang heeft kan je het gebruiken. Nu is alleen de vraag wie er anno 2014 nog met een telefoon om zijn nek loopt?

Het is eigenlijk vrij simpel. Zo steek je de Pluggy Lock in je 3.5mm jack uitgang en draai je hem een kwartslag. Hierdoor zet het rubberen gedeelte van de pen uit waardoor hij vast komt te zitten. Vervolgens kan je er wel tot 3,2 kilo aan gewicht aan hangen. Nu hoef je dus niet bang meer te zijn dat hij onverhoopt uit je broekzak vliegt.

De Pluggy Lock komt er in vele hippe kleuren en wordt nu via Kickstarter zelfs geleverd met een selfie-stand. Hierin kan je de telefoon bevestigen zodat hij rechtop op een tafel kan worden gezet. De makers waren op zoek naar 10.000 dollar, maar met de teller die inmiddels op 50.000 staat mag je toch wel spreken van een groot succes.

Nu is het alleen hopen dat voor de toekomstige iPhone gebruikers de 3.5mm jack in stand wordt gehouden. Er gaan namelijk geruchten dat Apple werkt aan nieuwe koptelefoons die verbonden moeten worden via de Lightning connector. Voor alle andere telefoon gebruikers zal dat geen probleem opleveren.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *