Met de Scribble kan je in 16 miljoen kleuren tekenen

Met de Scribble kan je in 16 miljoen kleuren tekenen
De Scribble biedt een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar die ene speciale kleur.

Je kan er namelijk elk oppervlak mee scannen en zodoende een kleur opslaan. Nu kan je dus elke kleur opslaan die je maar kan vinden. Niet meer moeilijk doen met Photoshop om de kleur zo natuurgetrouw te benaderen, maar gewoon met je Scribble over het oppervlak scannen en voilá de kleur is opgeslagen.

Vervolgens kan je met de Scribble INK de kleur meteen gebruiken voor je tekening of je kan met Scribble STYLUS de kleur gebruiken via je tablet of andere digitaal scherm. Met de Scribble wordt een app meegeleverd die je kan gebruiken op je Apple of Android product. Hiermee kan je de kleuren ook delen met je vrienden.

De Scribble INK beschikt over een micro-processor en vijf inkt cartridges. Daarnaast heeft hij 1GB aan intern geheugen waarop je ruim 100.000 verschillende kleuren kan opslaan. Hoe de kleuren precies worden gemengd in de INK wordt niet geheel duidelijk uit de Kickstarter pagina.

Via Kickstarter is het al wel een groot succes aangezien ze al bijna 350.000 dollar binnen hebben gehaald. De makers waren in eerste instantie maar op zoek naar 100.000 dollar. Je kan de pen zelf ook nog bestellen voor een schappelijke prijs van 149 dollar, hiervoor krijg je dan de Scribble INK. Voor 99 dollar krijg je de STYLUS versie in huis, dit lijkt mij toch de meest populaire keus.

[gv data=”YcFem4eTR6k”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *