Met deze 5 gratis apps haal je het meeste uit je stylus-pen

Stylus pen
Allemaal leuk en aardig, zo’n pen waarmee je in een moment van onachtzaamheid je high-end phablet totaal verwoest. Maar wat kun je nu eigenlijk met dat ding?

Vooralsnog lijkt het erop dat de Note 5 niet in Europa zal worden uitgebracht. Voor velen een onbegrijpelijke beslissing, die enkele die-hards er zelfs toe heeft gebracht een petitie op te zetten (laat vooral je naam achter als je er ook een bent).

Ondertussen is de Note 4 hier wel gewoon te koop, en velen zweren bij de mogelijkheden van hun Stylus-pen. Maar waarom eigenlijk? Met deze apps haal je het meeste uit je Note 4 – en anders brengen ze je er misschien toe de petitie te tekenen.

1. Colorfy

Colorfy is een uitstekende time-waster. Om de een of andere reden zijn kleurplaten voor volwassenen, geloof het of niet, ook retehip. Van willekeurige stippen tot klassieke kunstwerken: de range kleurplaten is bijzonder groot. Hier downloadt je ‘m gratis.

2. Evernote Widget

Evernote ken je natuurlijk wel, maar via de widget heb je met een enkele aanraking toegang tot pen-input. Handig om snel even een idee uit te werken of een tekening te maken. De app is extra handig voor S-pen gebruikers vanwege de verschillende highlight- en kleurmogelijkheden. Hier te downloaden.

3. Scribble Racer

Die pen is natuurlijk vooral een enorme boost voor je productiviteit, zoals de mogelijkheden die Evernote je biedt. Maar je pen is ook een solide game-controller. Scribble Racer is speciaal gebouwd voor de S-pen – en bovendien een prima game. Je tekent je een weg langs allerlei obstakels terwijl je scherm over een parcours scrollt. Met je vinger is het ook te bedienen, maar dat werkt toch een stuk minder. De game is hier gratis te downloaden, maar is fun genoeg om voor de ad-loze premium te gaan.

4. Google Handwriting Input

Een gratis pen-input-naar-tekst-app van Google die je hier downloadt en absoluut onmisbaar is.

5. Autodesk Sketchbook

Tekenen is nu typisch iets dat op een standaard touchscreen nooit wat gaat worden. Voor creatievelingen is dit misschien wel de beste schets-app. Een leuke feature is de mogelijkheid tot 2500% in te zoomen, wat zorgt voor enorme precisie. Je downloadt hem hier gratis.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *