Met deze Android app speel je beter Pokémon Go

Blijf spelen zonder je telefoon in je hand!
En het kost helemaal niets!

De app ‘Promixity Services‘ is het nieuwste snufje als het aankomt op Pokémon Go. De app voor Android gebruikers zet het display van je telefoon uit als de nabijheidssensor is geblokkeerd.

Als je de app downloadt, installeert en activeert, zal je smartphone een klein beetje anders werken dan normaal. Het display zal nog steeds uitgaan als het al een tijdje niet meer hebt gebruikt of je telefoon vergrendeld hebt, maar ook als hij in je broekzak zit.

De nabijheidssensor in een smartphone checkt hoe ver objecten zijn. Met dit kenmerk heeft ontwikkelaar SSDevelopper een app gemaakt waarmee een gebruiker mogelijk een heleboel batterij mee kan besparen. En je kunt Pokémon Go blijven spelen, terwijl je display uit is.

Met de Proximity Service app en de Pokémon Go app beide geactiveerd, kun je een grote afstand lopen zonder je telefoon constant in je hand te moeten houden.

De batterij van je smartphone zal niet snel leeglopen en je afstand zal bijgehouden worden. Zo kun je eieren uitbroeden en candy verdienen tijdens een wandeling door het park (want daar zitten zeldzame Pokémon), zonder je telefoon de hele tijd te moeten gebruiken en het risico te nemen om tegen een boom te lopen.

Ook leuk om te weten is dat de app de service voorwaarden van Niantic niet breekt.

Altijd een tijdje niet meer gespeeld? Zo raak je weer verslaafd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *