Met deze app kun je nog makkelijker een parkeerplek vinden

Met deze app kun je nog makkelijker een parkeerplek vinden
Zo kun jij snel je auto kwijt.

Even snel een parkeerplek vinden in een stad kan nog een aardige klus zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk zullen we maar zeggen. Gelukkig zijn er ook steeds meer apps die je een handje op weg helpen. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps. Tik in ‘parkeergarage’ en je krijgt een scala aan opties. Een andere bekende app voor parkeren is Yellowbrick en ze hebben iets nieuws. Ze gaan je helpen parkeren op plekken waar je normaal gesproken niet zou zo gauw zou komen, maar waar wel parkeerruimte is.

Naast de bekende parkeergarages van gemeentes en bijvoorbeeld Q-Park garages, zijn er ook tal van leegstaande parkeergarages. Denk aan garages van kantoren of hotels waar vaak meer dan genoeg parkeergelegenheid is. Zonde van die vierkante meters ruimte om de boel onbenut te laten. Daar springen Yellowbrick en ParkBee dan ook op in.

De twee partijen zijn een samenwerking aangegaan en via de Yellowbrick app is het voortaan mogelijk om te parkeren bij 140 ParkBee locaties in heel Nederland. Via de app gaat de slagboom open en kun je zo naar binnen rijden. Het meerendeel van deze locaties begeeft zich in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *