Met deze app van Audi ben je heel even het mannetje

Audi app
Even indruk maken op een meeting? Je eerste date? Audi gaat ervoor zorgen dat het qua vervoer wel snor zit.

De Duitse autofabrikant rolt in San Francisco en Miami een priemiejum autodeel-programma uit. In de twee steden wordt het namelijk mogelijk om een Audi te bestellen voor een uurtje, of zelfs een hele dag. Dit hele initiatief komt overigens van de Duitsers zelf en niet van een derde partij (zoals Uber).

Via een iPhone app, of de mobiele site van Audi, selecteer je een model om te reserveren. Vervolgens regelt de huisbaas van je appartement dat de auto naar jou toekomt. Ben je klaar, lever je de sleutels weer in bij de huisbaas. Dit hele concept gaat ‘Audi at Home’ heten en wordt later ook in andere steden binnen de VS uitgerold.

De vloot Audi’s bestaat uit de S7, S5 Cabriolet, SQ5, TT, Q7 en zelfs een RS5 (Cabriolet). Prijzen heeft Audi nog niet bekend gemaakt.

“Maar ik heb helemaal geen huisbaas” denk je nu. Klopt, daarom is het concept alleen nog actief binnen de VS. Een vergelijkbaar systeem voor Europa zou wel kunnen onder de noemer ‘Audi at showroom’. Je tikt een bedrag af en rijdt de showroom uit. Handig voor ramkraken en overvallen. Zou Audi expres de (R)S6 en (R)S4 niet in het programma hebben opgenomen?

Nog geen reacties

  1. De RS6 en RS4 zullen er niet bij zitten, en al helemaal niet voor Europa! Ipv dat je m zelf de dealer uit moet jatten voor een ramkraak, zetten ze m met deze service gewoon alvast voor je klaar!

  2. De RS6 en RS4 zullen er niet bij zitten, en al helemaal niet voor Europa! Ipv dat je m zelf de dealer uit moet jatten voor een ramkraak, zetten ze m met deze service gewoon alvast voor je klaar!

  3. Ach ja, ik heb zo’n vermoeden dat het niets gaat worden. Er zijn genoeg aanbieders van een dikke auto voor een korte periode. Ferrari’s Porsches, maar ook minder exclusief spul. Zelfs Hertz verhuurt leuke Fords. Waarom zou je dan een A7 willen? En als je dat wel wilt kan je vast wel een dealtje maken met de plaatselijke dealer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *