Met deze drone kun je eenvoudig selfies maken

Met deze drone kun je eenvoudig selfies maken
Zeg maar dag tegen de selfiestick!

De AirSelfie is een kleine drone, verpakt in een telefoonhoesje. In deze drone zit een 5 megapixel camera, waarmee je prachtige selfies kunt maken.

Het enige wat je hoeft te doen is de drone uit je telefoonhoesje halen, hem in de juiste positie laten zweven en een selfie maken. De selfie kun je daarna meteen op social media delen of opslaan op je telefoon. De drone kan niet veel meer dan dit, maar daarvoor is hij ook niet bedoeld.

[gv data=”5sgi3A6OwWM”][/gv]

De AirSelfie, die 200 dollar moet kosten, is een Kickstarter project. De bedenkers zochten een praktische oplossing voor de dagelijkse selfie problemen: iemand past er niet op of je armen zijn niet lang genoeg.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je smartphone ineens heel zwaar wordt, want de drone weegt maar 52 gram. De HD camera van 5 megapixel zorgt er voor dat de drone maar 3 minuten meegaat, maar met de ingebouwde powerbank kun je de drone wel twintig keer opladen. Mocht je liever een drinkende selfie willen nemen, dan heeft Coca Cola een oplossing voor je.

De AirSelfie komt verder met een 4GB SD kaart en ingebouwde WiFi van 2.4 G. De selfiemachine werkt op zowel iOs als Android.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *