Met deze gadget kun je bellen zonder geluid te maken

Auteur: , 2 Reacties
Met deze gadget kun je bellen zonder geluid te maken

Handig op een vol kantoor, in de sportschool of een stilte coupé.

Soms krijg je een belangrijk telefoontje, maar ben je niet in de gelegenheid om deze te beantwoorden. Je bent bijvoorbeeld in een ruimte waar het niet netjes is om te bellen. Bloxvox is het antwoord op dit ‘probleem’.

Het ziet er mal uit en het lijkt een slechte imitatie van Bane uit The Dark Knight Rises. Vergeet echter hoe het ding er uit ziet, maar focus je op de techniek. Met de Bloxvox kun je namelijk gewoon hardop praten zonder dat de omgeving ook maar een woord hoort. Het dempende materiaal filtert het geluid wat uit je mond komt voor anderen, maar brengt alles wat je zegt wel aan bij de ontvanger van het telefoongesprek.

Via Kickstarter hoopt bedenker Greg Umhoefer zijn product aan de man te krijgen. Een lastige opgave, want dit is toch wel een product die je eerst wil uitproberen zou je denken. Toch denken diverse mensen daar anders over, want op het crowdfundingsplatform weet de Bloxvox backers te krijgen.

Het loopt nog niet storm. Toch heeft Umhoefer al meer dan 3.000 euro weten op te halen met zijn project. Het is de bedoeling om uiteindelijk 21.350 euro te werven. De eerste exemplaren moeten in september worden geleverd. De Bloxvox kost 50 dollar. Je kunt korting krijgen door het apparaat groot in te kopen. Als je er 100 koopt zijn ze namelijk 30 dollar per stuk.

Of het echt een succes gaat worden? Je moet wel weinig schaamte kennen om gebruik te maken van de Bloxvox. Een leuke jongen of meisje scoren in de trein zal niet meevallen, want met deze gadget heb je dikke kans dat je zal worden aangezien voor een weirdo.2 reacties

Oh, so you think darkness is your ally? But you merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn’t see the light until I was already a man, by then to me it was only blinding. The shadows betray you because they belong to me.
@autoblogger: en ik las dit nog met die stem van Bane in mijn hoofd ook..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).