Met deze jas neem je 15 kg extra bagage aan boord!

Met deze jas neem je 15 kg extra bagage aan boord!
Een modulaire jas waardoor je ‘stiekem’ een hoop extra spullen kunt meenemen aan boord van een vliegtuig.

De gemiddelde sterveling reist Economy en dus heb je te kampen met limieten als het gaat om bagage. Voor een reis buiten Europa kun je meestal 23 kilogram ruimbagage meenemen en tot een kilo of 10 aan handbagage. Wie meer wil meenemen zal de portemonnee moeten trekken en in de meeste gevallen kost een upgrade al gauw een paar tientjes extra. Slimme uitvindingen to the rescue! Maak kennis met de Airport Jacket.

De Airport Jacket is een initiatief van twee ondernemers die via Kickstarter het project van de grond proberen te krijgen. De jas beschikt over 14 grote zakken. Volgens de makers kun je er tot maximaal 15 kg aan extra bagage meenemen. De jas beschikt over een tas die groot genoeg is om de jas mét alle spullen in te stoppen. Zo kun je het kledingstuk gewoon opbergen tussen alle andere handbagage in de opbergvakken boven je stoel.

In het promofilmpje hieronder check je hoe de Aiport Jacket in de praktijk gebruikt kan worden. Via Kickstarter heeft het project inmiddels 35 backers achter zich staan. Het doel is om 100.000 Australische dollar op te halen. De teller staat op moment van schrijven op ruim 3.000 dollar. Het initiatief heeft nog 38 dagen de tijd om het beoogde doel te halen. Early birds betalen 239 dollar voor de jas.

[gv data=”hviF2sr4aq0″][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *