Met dit apparaatje ben je overal ter wereld connected

gotenna mesh
En dat is geweldig, want zonder internet heb je namelijk ook niks aan je smartphone.

Het apparaatje heet de goTenna Mesh en maakt gebruik van internet door te communiceren met andere goTenna Mesh apparaatjes. Dit doet het apparaatje door gebruik te maken van kleine antennes. Wanneer je dus in een gebied bent waar je geen bereik hebt, kan je alsnog op internet door te connecten met andere gebruikers die wel in een gebied zijn met internet. Je hebt dus geen zendmasten, routers of satellieten nodig.

De goTenna Mesh heeft een bereik van 5 kilometer. Doordat het apparaatje klein (106 x 18 x 33mm) en licht (48g) is kan het makkelijk meegenomen worden naar buitengebieden om daar toch over internet te beschikken. Maar het kan bijvoorbeeld ook een hoop geld besparen in het buitenland doordat je geen gebruik maakt van roamingkosten.

Op het moment is goTenna Mesh nog en Kickstarter-project. Het project krijgt bijzonder veel aandacht en doet het dan ook erg goed. Met nog 19 dagen te gaan is de goTenna Mesh inmiddels financieel gesteund door ruim 2.000 mensen. In totaal heeft het project nu 384.146 dollar opgehaald. Ruim het dubbele van het streefbedrag van 150.000 dollar. Het is dus zeker dat de goTenna Mesh gaat verschijnen, wanneer precies is nog niet duidelijk.

[gv data=”Ite5XEN9u-k”][/gv]

4 reacties

  1. [url=http://satpower.eu/index.php/satelliet-telefoon/satelliet-telefoon-nodig-de-iridium-motorola-9555-bij-satpower]Motorola 9555[/url]

  2. Het apparaat heeft dus alleen zin als het veel wordt verkocht. En dan moeten al die mensen ook nog eens in de buurt zijn, terwijl je in de bush zit, om er wat aan te hebben. Ik vind het redelijk kansloos. Wat ik meer zie zitten is een app die telefoons met elkaar verbonden houdt. Eigenlijk een soort automatische hotspot. Dat kost aan de andere kant waarschijnlijk wel je batterij maar goed, we denken hier hardop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *