Met deze Kickstarter slaap je als een roos in het vliegtuig

Woollip
Tenminste, als we de makers mogen geloven.

Het is een terugkerend dilemma op een lange economy-vlucht: slapen, of een poging daartoe wagen. Een Franse start-up belooft met de Woollip een comfortabele vlucht inclusief slaap.

De Woollip is een opblaasbaar kussen die je in een klein formaat als handbagage kunt meenemen in het vliegtuig. Door slechts vijf keer te blazen is het kussen in zijn volledige grootte en kun je deze gebruiken. Je dient je dienblad-tafeltje naar beneden te klappen, om de Woollip hier vervolgens op te leggen.

Het idee is aardig, maar of dit allemaal in de praktijk ook zo comfortabel zal zijn is nog maar de vraag. Je blijft in een benarde zitpositie, waardoor het lastig is om in slaap te vallen. Desondanks is het crowfundingproject op Kickstarter een succes. Het doel was om 55.000 euro op te halen, maar op dit moment staat de investeringsteller al op bijna 100.000 euro.

De start-up hoopt in juli de eerste producten te gaan leveren. Voor 27 euro krijg je een Woollip straks thuisbezorgd.

4 reacties

  1. Heb reeds enkele jaren iets dat er werkelijk 95% hetzelfde uitziet.. Gekocht in Beijing zoveel jaar geleden.. Werkt enkel niet zo goed sinds je u rug moet blijven opspannen om u hoofd daar te houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *