Met deze koffer scooter ben jij het snelst op het vliegveld

Met deze koffer scooter ben jij het snelst op het vliegveld
Elke zomer vertrekken weer veel mensen naar warmere oorden. Daarbij zie je veelal mensen met hun koffer door het vliegveld zeulen. Met deze koffer hoeft dat niet meer.

Hij is namelijk te veranderen in een volwaardige elektrische scooter. Het is een ontwerp van de Chinese ondernemer He Liangcai. De kofferscooter maakt gebruik van een lithium batterij met een bereik van bijna 60 kilometer. Het is zelfs mogelijk om er met twee volwassenen op te rijden.

Met deze koffer scooter ben jij het snelst op het vliegveld

Met een topsnelheid van nog net geen 20 kilometer per uur zou ik wel voorzichtig zijn op een vliegveld. Vooral omdat mensen niet verwachten dat jij daar op je koffer aan komt rijden. Er zit zelfs een inbraakalarm, GPS-navigatie en een claxon op. De perfecte benodigdheden om veilig en snel je weg te vinden op het vliegveld.

De Chinese ontwerper heeft er volgens een bericht in de Gangsha Evening News ongeveer 10 jaar over gedaan. Het duurde vooral zo lang omdat hij op zoek was naar de juiste wielen. Misschien zien deze koffer scooter straks wel terug op Kickstarter.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *