Deze futuristische plantenpot is een ware eyecatcher

Auteur: , 1 Reactie
Deze plantenpot zweeft

Zo combineer je technologie met de natuur!

Dat we aan zijn gekomen in een tijd waarvan velen dachten dat het altijd sciencefiction zou blijven, is duidelijk. We hebben zelfrijdende auto’s, geniale A.I. en spraakbesturing op praktisch ieder huishoudelijk apparaat. Met de LYFE magnetische plantenpot kun je nu ook decoratief op naar de toekomst.

Jazeker, de LYFE laat je planten zweven. Door middel van een magnetisch veld, opgewekt in de met hout afgewerkte basis, zweeft de plantenpot boven het oppervlak. Naast dat verbazingwekkende aanzicht zorgt de basis er ook nog eens voor dat de pot continue ronddraait, waardoor de plant gelijkmatig belicht wordt en zodat je ook altijd een veranderend aanzicht hebt. Daar hangt helaas wel een stevig prijskaartje aan vast, want voor €199 euro (excl. verzendkosten en plant) kun je misschien wel honderd ‘gewone’ planten met pot kopen bij de Leen Bakker en nog geld over hebben om Rob van Eigen Huis & Tuin in te huren.

Ben je meer van de technologie en minder van de natuur, dan kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor de FLYTE, een zwevende gloeilamp. Althans, het lijkt op een gloeilamp maar er zitten een ledlampjes in voor een unieke en wederom verbazingwekkende ‘eyecatcher’. Maar voor de futuristische binnenhuisarchitecten onder ons, het is niet voor iedereen weggelegd. De FLYTE kost namelijk – houd je vast – €329 euro.

Hetzelfde principe, maar dan met een lamp1 reactie

Je zou maar stroomstoring hebben… Dan flikkeren al je planten uit de lucht!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).