Met deze nieuwe gadget slaap je voortaan wél lekker

Met deze nieuwe gadget slaap je voortaan wél lekker
Slaap als een zoet kindje met deze fraaie gadget.

Niet iedereen valt gemakkelijk in slaap. En zelfs als je in slaap bent gevallen is het voor sommigen nog een kunst om in slaap te blijven. ’s Nachts wakker worden om wat voor reden dan ook kan heel vervelend zijn. En probeer maar eens een oplossing te vinden.

Wellicht dat dit nieuwe product je dan kan helpen. Het is de Glow van het bedrijf Casper. Een firma gespecialiseerd in het welzijn van je nachtrust. De Glow is een slimme lamp die als het ware meebeweegt met je slaapgedrag. Het licht gaat op, of dimt zichzelf juist, afhankelijk van je slaapbewegingen. Dit zou helpen met het bevorderen van een probleemloze nachtrust. Het mooie is dat de Glow lijkt op een gewone lamp. Hierdoor is het geen nerdy gadget op je nachtkastje.

De Glow gaat niet heel de nacht aan en uit. Dat zou ook een beetje onzin zijn en niet goed voor het milieu. De lamp helpt je dan ook in de eerste 45 minuten van je slaap. Wil je toch langer gebruik maken van de gadget, dan kun je door middel van een app een eigen schema maken en instellen. ‘S Ochtends doemt de Glow langzaam op, om je te helpen zo relaxed mogelijk wakker te worden.

Casper vraagt 89 dollar voor de lamp. Slaap je met z’n tweeën dan kun je een double pack kopen voor 169 dollar. Nu hopen dat mensen daadwerkelijk baat hebben bij dit product.

[gv data=”TDKRf8pZejY”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *