Met deze prachtige smartwatch loop je niet voor aap

Auteur: , 2 Reacties
Met deze prachtige smartwatch loop je niet voor aap

Omdat smartwatches ook gewoon mooi kunnen zijn.

Het zijn handige apparaatjes, alleen loop je er soms een klein beetje mee voor aap: smartwatches. De wearables hebben nooit voor een omkeer van de markt gezorgd. Het meerendeel van horlogedragers lijkt nog steeds het klassieke uurwerk boven een smartwatch te verkiezen. Guess bewijst dat het ook anders kan.

De smartwatchmaker brengt namelijk al jaren het klassieke uiterlijk van een traditioneel uurwerk naar een hypermoderne smartwatch. Er is nu een nieuwe generatie Connect in de maak. De wearable draait op een Snapdragon Wear 2100 processor van Qualcom en komt met Android Wear 2.

Guess levert de smartwatches in acht verschillende stylen. Vijf van deze designs zijn gericht op de man, de andere drie op de vrouw. Technische details over de smartwatch heeft Guess (nog) niet vrijgegeven. Vermoedelijk komen we later dit jaar meer te weten. Vanaf de herfst ligt de nieuwe serie Guess-smartwatches namelijk in de winkel.

Naast een gadget zijn smartwatches in het algemeen bijzonder handig. Zo gaat de NS smartwatches gebruiken om vertragingen tegen te gaan en kun je een Bentley Bentayga op afstand besturen met een Apple Watch.

Met deze prachtige smartwatch loop je niet voor aap2 reacties

“De wearables hebben nooit voor een omkeer van de markt gezocht” Apple was in 2016 de tweede horloge leverancier achter Rolex. Volgens mij gaat het prima met de Smartwatch.
“Hebben nooit voor een omkeer van de markt GEZORGD”. Zombies, use your brain!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).