Met deze site maak je vette LEGO-kunstwerken

Auteur: , Geen reacties
Brick-A-Pic

Altijd al een lego-kunstwerk van je eigen selfie willen maken? Het zit eraan te komen als het aan Brick-A-Pic ligt. Met hun systeem kan straks iedereen een lego-mozaïek maken van zijn of haar favoriete foto.

Brick-A-Pic is een nieuw project op KickStarter. Hun doel is om fervente lego-bouwers te helpen met het maken van gepersonaliseerde lego-kunstwerken. Op de website van het bedrijf kan je op dit moment alleen nog maar een avatar uploaden, die er vervolgens uit komt te zien als een schilderij van lego-blokjes. Als het project wint aan populariteit, kan zo’n schilderij straks werkelijkheid worden.

Het systeem werkt als volgt: gebruikers kunnen foto’s tot 5000 pixels uploaden, waarna het Brick-A-Pic-team met een lijst van onderdelen en instructies komt, zodat het bouwen makkelijker gaat. Vervolgens krijg je je gepersonaliseerde lego-blokjes opgestuurd en kan je aan de slag met je kunstwerk.

Tot nu toe heeft het Brick-A-Pic-team al meer dan 87.000 lego-blokjes ingekocht om de crowdfunding-orders te kunnen coveren. Natuurlijk bestaan er al soortgelijke programma’s zoals PicToBrick en Photobricks, maar tot nu moest je dan zelf nog op zoek naar lego-blokjes en kreeg je er geen instructies bij. Brick-A-Pic maakt het dus allemaal net wat makkelijker.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).