Met deze Sony multi-flip laptop kun je alle kanten op

Met deze Sony multi-flip laptop kun je alle kanten opSony heeft haar VAIO-assortiment uitgebreid met deze 11,6 inch multi-flip computer: een laptop, tablet en presentatiedisplay in één.

Vaak twijfelt men bij de aanschaf van een computer tussen een laptop en tablet. Een laptop is praktischer voor bijvoorbeeld het typen van teksten. Een tablet is weer fijn voor onderweg of tijdens een presentatie. Om deze reden komen er steeds meer convertible-laptops op de markt. Zegmaar laptop en tablet in één.

De Sony VAIO Fit 11A multi-flip pc behoort tot de categorie convertible laptops. Het 11,6 inch touchscreen-scherm van deze computer vouwt zich in drie mogelijke standen: laptop-, tablet- en presentatiestand.

Met een N3520 quad-core processor van Intel, een geheugen van 8GB en een Intel HD grafische kaart, is het apparaat prima te gebruiken voor werk- en vermaak. Verder is de computer voorzien van twee USB-ingangen, een schermresolutie van 1920×1080, HDMI-ingang en een webcam aan de voorzijde. Het geheel weegt inclusief batterij 1,28 kg en de afmetingen zijn 198 mm x 16.5-19 mm x 285 mm.

Voor een adviesprijs van 800 euro kun je de VAIO Fit 11A multi-flip in februari op de schappen verwachten.

[lg_folder folder=”Sony/VAIO-Fit-11A-multi-flip-pc/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *