Met dit kussen word je op een natuurlijke wijze wakker

Rustig wakker worden met licht
Dat komt onder andere door LED licht.

De Sunrise Smart Pillow is een Kickstarter project van de Amerikaanse start-up Mode Modern en is ontworpen om je geleidelijk aan wakker te maken in de ochtend. Er is namelijk niets ergers dan plotseling wakker worden van je alarm of van fel licht.

Het kussen bestaat uit memory foam en twee LED licht strips aan beide zijden van het kussen. Het kussen is naast memory foam gemaakt van zeer ademend dekbedstof om comfort te verhogen.

[gv data=”ik8a18CifRg”][/gv]
De LED strips kunnen van kleur veranderen als je dat instelt met de afstandbediening of de app. Je kunt de LED strips gebruiken als je rond een bepaalde tijd wil opstaan. Je kunt ze ook instellen op blauw licht, waardoor je sneller wakker wordt na een dutje.

Naast dat je het licht op je kussen kunt instellen, kun je ze ook handmatig aanzetten om te gebruiken als leeslampje.

Het slimme kussen evalueert je slaap en heeft ingebouwde Bluetooth speakers zodat je voor het slapen gaan muziek kunt luisteren.

Bang dat alle slimme componenten in je hoofd porren tijdens het slapen? Geen nood! De componenten zitten diep verstopt in het memory foam, waardoor je er dus niets van voelt.
Momenteel kun je de Sunrise Smart Pillow kopen voor $119 en wordt hij verzonden in oktober.

Het is trouwens niet het eerste smart kussen. Eerder schreven we namelijk al over ZEEQ, waarmee snurken zelfs tot de verleden tijd behoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *