Met dit nieuwe Adidas-klokje scoor je bij fitgirls

Auteur: , Geen reacties
Fitbit

Maak de blits!

Steeds vaker zie je fabrikanten van (sport)kleding samenwerken met de wereld van tech. Naast een merk als Nike, doet ook Adidas hier aan mee. Het merk sloot vorig jaar een grote deal met Fitbit, een maker van wearables. Het partnerschap werd destijds voor meerdere jaren ondertekend en vandaag komt het eerste product, dat valt onder deze samenwerking, tot leven.

Het gaat hier om de The Fitbit Ionic: Adidas Edition. De naam van Adidas kan goed helpen om de meer verkopen te realiseren. Het merk heeft een sterke reputatie onder sporters. Het Fitbit-product is speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Uiteraard werkt de smartwatch probleemloos met de Adidas Train app.

Gebruikers kunnen via de app een vooringestelde workout selecteren om de conditie te verbeteren. Er is voor ieder wat wils. Korte workouts, lange workouts of juist een hele intensieve workout. The Fitbit Ionic: Adidas Edition komt in de kleuren Ink Blue en Ice Gray. De smartwatch kost 330 dollar en ligt vanaf maart in de winkel.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).