Met dit product maak je vloeiende video’s op je smartphone

Vimble S
Zeg vaarwel tegen schokkerige video’s.

Hedendaagse smartphones beschikken over uitstekende camera’s waar je mooie foto’s en video’s mee kunt maken. Alleen wil het maken van filmpjes niet altijd lukken. Want hoe mooi de camera ook kan zijn, een smartphone is een compact apparaat en gevoelig voor bewegingen. Stabiele beelden schieten uit de hand kun je dus wel vergeten.

Gelukkig is daar de Vimble S. Een gimbal die werkt met zowel iOS als Android-apparaten. Het product helpt je om een stabiele video te maken. Het enige wat je hoeft te doen is je smarthphone in de houder plaatsen en deze via Bluetooth verbinden met de Vimble S. Kleine motortjes zorgen dat de gimbal je helpt met het maken van een schokvrij filmpje. Het product kan acht uur mee op een volle batterijlading. Opladen gaat via micro USB. Eventueel kun je de gimbal koppelen aan de speciale ViCam app.

Via Kickstarter probeert de startup uit Hong Kong geld op te halen. Ze hebben 400.000 Hong Kong dollar voor ogen en er is inmiddels al 330.000 HKD opgehaald. De Vimble S kost 1.388 Hong Kong dollar, omgerekend 167 euro, voor early birds. De eerste leveringen zullen in januari 2017 plaatsvinden.

[gv data=”VN3DAn0B6hs”][/gv]

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *