Met dit setje gereedschap repareer je elke smartphone

Met dit setje repareer je alles martphones
Wat is je eerste reactie als je smartphone kapot is? Precies, je laat hem repareren. Niet nodig!

De meeste smartphones zijn namelijk makkelijk zelf te repareren. Zeker met al die handige reparatiefilmpjes op youtube. Niet alleen bespaar je dan veel tijd en gedoe. Je moet anders twee keer naar de reparateur rijden en je bent nooit meteen aan de beurt. Als je je smartphone zelf repareert geeft dat je natuurlijk ook een geweldig gevoel.

Een paar voorwaarden, je moet niet al te bang zijn, je moet een redelijk vaste hand hebben en je moet uiteraard beschikken over goed gereedschap. En dat hoeft niet duur te zijn. Al voor 20 dollar heb je setje van Ifixit waarmee je werkelijk elke smartphone kunt repareren

In het setje zit een magnetisch schroevendraaier met 16 verschillende bitjes. Ook zit er een handig tooltje in waarmee je het glas van je smartphone kunt verplaatsen. Dus of het nu de accu is van de laptop, het scherm van je iPhone of de ssd van je iMac, met dit setje kun je het allemaal fixen.

Overigens volgens Ifixit is de nieuwe Macbook Pro behoorlijk lastig te repareren. En de iPhone 6 is volgens het bedrijf ook een zorgenkindje. Nou dat vinden wij nou wel weer meevalen.

[gv data=”CBcUdv6o8k”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *