Met Impervious maak je elke telefoon waterdicht

Met Impervious maak je elke telefoon waterdicht
Mocht je nou geen Samsung of Sony toestel hebben, maar toch je telefoon waterdicht willen maken? Dan is er nu Impervious.

We zagen eerder al sprays en vloeistoffen die claimen je spullen waterdicht te maken. Die vloeistoffen waren meer gericht op je kleding, maar Impervious is speciaal gemaakt voor je telefoon. Op de site zien we dat de makers meerdere soorten kits aanbieden voor zowel de iPhone, tablets en Android toestellen.

De spray is gebaseerd op nano-technologie met waterafstotende moleculen die 1000 keer kleiner zijn dan een menselijke haar. Met de standaard kit van 29.95 dollar is je telefoon beschermd tegen regen en vloeistoffen die je per ongeluk over de telefoon gooit. Impervious raad af om met deze kit de telefoon volledig onder water te houden.

Mocht je toch bang zijn dat je telefoon in het water valt dan is er ook een volledige DIY waterdicht kit. Hierbij moet je zelf de telefoon openhalen en de interne onderdelen met de spray behandelen. Als je alles volgens de instructie video hebt gedaan zou deze een half uur onder één meter water moeten overleven.

[gv data=”CH1TijOAxxs”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ach, zowat elke telefoon is bestand tegen regen en vloeistof wat er over wordt gegooid. (niet volledig in ondergedompeld)

    Je telefoon openhalen is sowieso warranty void, maar ach, hij is dan tenminste waterdicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *