Met Rayz oordopjes kun je je iPhone opladen

Smart oordopjes komen natuurlijk met een app
En dat is hartstikke handig!

De nieuwe oordopjesvan Pioneer zijn specifiek ontworpen voor de Apple iPhone, iPad en iPod Touch en kunnen je iApparaat opladen terwijl je naar muziek luistert. En dat is hartstikke gaaf, want soms hebben deze producten batterijproblemen.

De oortjes heten Rayz en Rayz Plus en maken gebruik van een app op Apple apparaten. Naast een verschillende naam en verschillende kleuren zijn deze oordropjes uniek en zijn de oordopjes ontworpen om gebruik te maken van de Lightning Connector op de iPhone 7.

De Rayz Plus zijn de enige lightning headset op de markt die een in-line knooppunt hebben om je Apple apparaat te kunnen opladen terwijl je muziek luistert. Allebei de oordopjes werken via het gekoppelde apparaat en hebben geen batterijen nodig.

De oordopjes maken gebruik van het LightX platform waardoor er zo min mogelijk stroom verbruikt wordt.

Verder beschikken beide modellen over zes microfonen om smart ruisonderdrukking mogelijk te maken. De ruisonderdrukking is zo ontworpen dat het al het geluid onderdrukt, ook al is het hartstikke stil. De zes microfonen kunnen worden gedempt tijdens een telefoongesprek, zodat je zeker weet dat je verstaanbaar bent.

Beide oortjes hebben de mogelijkheid om je muziek te pauzeren en te herstarten wanneer je ze in je oren doet of ze uit je oren haalt.

Helaas komen deze oortjes ook met een prijs. De Rayz oortjes in onyx of ijskleuren kost $99,95. De Rayz Plus komt in grafiet en brons en kost $149,95. Via I4U

5 reacties

  • @turbobrick: wie zegt dat het een fout is? Het verschil tussen een gek en een genie zit hem in de mate van succes. Af en toe is het wel goed dat een bedrijf dit soort rare beslissingen neemt, net als met die USB poorten. Straks zijn gewoon alle koptelefoons draadloos en werken alle andere producten op USB-3 poorten. Mooi toch?

   • @willeme: Draadloos bestaat al jaren … je kunt al jaren draadloos van je smartphone muziek luisteren ?
    Waarom doen de meesten dat dan niet ?

    Precies daar zal een reden voor zijn. Mensen zijn het laden beu, te duur, hun favoriete headset werkt prima en die heeft draad dus waarom veranderen.
    Dit maakt niks uit als je een keuze hebt. Nu heb je geen keuze en loop je te kutten met een adaptor of je moet weer wat nieuws kopen.

    Enne usb 3 poorten zijn er al een tijdje. Je zult vast USB C bedoelen.
    Ach tegen de tijd dat het een standaard is is er wel weer wat anders.

    • @turbobrick:

     Ik maak veel gebruik van mijn headset. En 99 van de 100 keer vliegen ze er uit vanwege het feit dat dat draad blijft hangen. Dus voor sommige situaties prima, maar in principe is draadloss veel fijner. Het prijsverschil had er ook mee te maken, maar dat wordt telkens kleiner.

     Dat mensen het laden beu zijn is een interpretie van jou die ik nergens gestaafd of bewezen zie. De adapter doet het prima en heeft een gigantisch bijkoment voordeel: de kabel breekt veel minder snel dan met rechtstreeks in de audiojack. Zeker als je oortjes van 100 euro hebt is het wel lekker dat ze langer blijven werken dan 3 maandjes (dat haalden mijn Sony, HTC en Samsung oortjes sowieso nooit, maar dat terzijde)

     • @willeme: kijk eens om je heen op straat, het OV of op vliegvelden.
      Juist ja, 98% gebruikt gewoon draad. Nogmaals, daar hebben ze hun redenen voor.

      Andere opties zat vwb draadloos maar toch kiezen de bedraad.
      Kortom, draadloos de toekomst mischien wel, maar niet in deze generatie smartphones …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *