Microsoft Arrow Launcher uitgebracht voor Android-telefoons

Microsoft Arrow Launcher uitgebracht voor Android-telefoons
De techgigant uit Redmond mag de Android-boot dan volledig hebben gemist, wie een beetje Microsoft op zijn Android-telefoon wil kan nu deze kekke launcher installeren.

Arrow Launcher

Microsoft heeft namelijk voor het eerst een launcher gelanceerd (ha!) voor het mobiele besturingssysteem van Google. De app die het standaard startscherm van Google vervangt lijkt in de verste verte niet op de Metro layout van Windows of Windows Phone. In plaats daarvan biedt de launcher drie schermen, waarvan de middelste de meest recente apps én de vaakst gebruikte apps toont. Dit maakt het extreem gemakkelijk om je meest gebruikte apps te vinden.

Een swipe naar links brengt je in een scherm met de meest benaderde contacten. In het rechter scherm worden Notes & Reminders weergegeven, die naar eigen smaak zijn aan te passen.

Er is nog geen open bèta van Microsofts Arrow Launcher, aldus microsoft-news. Wel is het mogelijk om de schil buiten de Google Play Store te installeren. Daarvoor zijn twee manieren: aanmelden op de Arrow Launcher Google+-pagina, of door HIER het apk-bestand downloaden.

Microsoft Arrow Launcher uitgebracht voor Android-telefoons

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *