Microsoft brengt binnenkort een nieuwe laptop uit

En hij komt ergens in april!
En wij hebben de nieuwste geruchten…

Microsoft presenteerde zijn eerste Surface Book in oktober 2015 en noemde het de ultieme laptop. Er waren wat nadelen. Een voorbeeld daarvan is dat er een enorm gat ontstaat als je de laptop dicht doet.

Het is dus hoog tijd dat Microsoft een Surface Book 2 uitbrengt. En dat doen ze ook, volgens de geruchten in april 2017.

Sommige mensen willen zo graag dat Microsoft een nieuwe laptop uitbrengt dat ze zelf zijn gaan lekken.

Het origineel van de Surface Book kwam meer dan een jaar geleden uit en er is eigenlijk nog geen officiële bevestiging van een Surface Book 2. Het is wel de verwachting dat er een nieuwe laptop aan zit te komen.

Het gerucht gaat dat Microsoft eerst de spotlight aan de update van Windows 10 wil geven voordat het bedrijf een nieuw product op de markt brengt.

Overigens is er nog genoeg ruimte voor verbetering. Het zou bijvoorbeeld fijn zijn als je het scherm en het toetsenbord makkelijk van elkaar los kan maken. Nu zit het scherm van de Surface Book nog vast met een vergrendelingsmechanisme en dat gaat ook niet heel goed en snel los. Je moet daarvoor op een aparte knop drukken en je moet vertrouwen op de software achter de knop.

Het is de verwachting dat de prijs van de Surface Book 2 begint bij $1,499.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *