Microsoft dist Sony met Destiny parfum

Destiny-parfum
Sony heeft het alleenrecht als het om reclames van Destiny gaat, maar dat weerhoudt Microsoft er niet van om hier middels een omweg toch mee weg te komen.

Microsoft maakt met de Destiny Fragrance namelijk geen reclame voor een game, maar voor een nieuw soort parfum. Even doorklikken leert al snel dat het hier toch om een verkapte PR-stunt gaat voor de nieuwe shooter van Bungie, die nu al de boeken in gaat als de duurste game ooit gemaakt.

Niet zo subtiel
Sony heeft een exclusieve deal wat betreft reclames voor deze game, wat Microsoft ervan weerhoudt om openlijk reclame te maken om de game op hun Xbox One of Xbox 360 te spelen. Verder steekt het bedrijf het niet onder stoelen of banken: “Thanks for smelling that something was up”, staat er als je verder klikt op de parfumsite.

“Destiny is actually an epic new first-person shooter, available on Xbox. Thing is, we didn’t have permission to run adverts for the game. So we didn’t. Thanks for smelling that something was up. Now get the game and become a legend.”

Vervolgens kun je met een druk op de knop zowel een Xbox One als de game bestellen, zonder parfumfles. Destiny ligt aanstaande dinsdag (9 september) in de winkels voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *