Microsoft Edge komt ook naar de Xbox One

Xbox One
De welbekende Edge browser van Windows 10 gaat uitbreiden. Microsoft gaat zijn browser namelijk intergeren in de Xbox One.

Voor de 1% van de mensen die gebruik maken van de internetbrowser op zijn of haar console heeft Microsoft goed nieuws. Op Twitter is te lezen dat Het Amerikaanse bedrijf de Edge browser naar zijn eigen Xbox One-console gaat brengen. Op de vraag of de browser dezelfde functies zal gaan krijgen als in Windows 10 op de computer werd geen antwoord gegeven. Het is goed mogelijk dat Microsoft het mes in een aantal functies gaat zetten om de browser werkend te krijgen op de console. Dat we een aantal programma’s van het besturingsysteem terug gaan zien op de console is niet gek. Op de afgelopen Gamescom in Keulen werd namelijk bekend gemaakt dat Windows 10 in november naar de Xbox One komt.

Met de komst van Edge naar de Xbox zijn de eerste stappen met een betere samenwerking tussen de pc en de console gezet. Microsoft is van plan de grenzen tussen de twee apparaten een stuk toegankelijker maken. Wellicht is het straks mogelijk om je huiswerk via Microsoft Office te maken op je Xbox One terwijl je tussendoor een rondje racet op Forza..

Eén reactie

  1. MS focus je GV…. op gaming !
    Ipv al die flauwe onzin die nauwelijk iemand gebruikt anno 2015-2016 met een huis vol tablets en smartphones.

    De PS4 is goed bezig en heeft steeds meer exclusieve titels, doe daar eens wat aan en zet je console wat beter in de markt (prijs !).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *