Microsoft geeft je $300 voor je oude Mac

Auteur: , 7 Reacties
Mac

Iedereen moet aan de Windows 10 natuurlijk en Microsoft heeft iets nieuws bedacht om wat klandizie bij de concurrentie af te snoepen.

Of nou ja, nieuws: De afgelopen jaren stuntte Microsoft vaker op deze manier. Eerder werd er $200 geboden voor iPads bij aanschaf van een Surface, $100 voor een PS3 bij aanschaf van een Xbox One en $650 korting op een Surface Pro 3 als je afscheid nam van je MacBook Air.

$300 biedt Microsoft voor een oude Mac – $200 voor een laptop van een andere fabrikant. Daarvoor moet je wel voor 20 oktober een nieuwe Microsoft-laptop kopen van ten minste $600. Aanvullende eisen: je apparaat moet minder dan zes jaar oud zijn, in werkende staat en je display moet minimaal 11,6 inches meten. Voorlopig is het aanbod beperkt tot de landen VS, UK, Canada, India, Brazilië, Frankrijk, Duitsland en Taiwan.

Microsoft is ook niet de enige die op deze manier Apple wil bestrijden. De inruilkortingen gaan minder ver dan de recente actie van Samsung, waarbij je hun telefoons gratis kon proberen.7 reacties

Haha, Microsoft wil zeker zelf stabiele en goedwerkende apparaten in hun bezit krijgen. Sinds ik over ben gestapt op Apple nooit een Windows machine meer voor mij!
@demoder: Dan heb jij zelf er een instabiele machine van gemaakt. Maar ja apple houd je zo aan het handje dat je het bij je apple product (bijna) niet kan veroorzaken. precies voor jou zijn deze apparaten gemaakt. Goed dat je er zelf achter bent gekomen!
@sjeppie156: Ik begrijp je frustratie dat je geen Apple spullen kan betalen en je zo je standpunt wil maken, maar vertel of beter wijs mij een persoon aan die een laptop met windows heeft die na een jaar of sneller langzamer is geworden. Juist geen een. Apple werkt precies zoals het moet altijd snel en nooit problemen. Mijn Macbook is nog even snel als dat ik hem 2 jaar geleden in gebruik heb genomen en ik draai als fotograaf zware programma’s en werk met grote files. En nooit langzaam. En als ik dan eens bij iemand ben die zijn laptop moet opstarten en een foto moet bekijken heb ik er al 5 gedaan. Ik ben er idd zelf achtergekomen dat jij er totaal geen verstand van hebt.
@demoder: Ik ga hier verder niet mee in discussie want jij ziet naar mijn mening je apple product als een status symbool. dit is natuurlijk een observatie je mag mij het tegendeel bewijzen. Ik heb in dat opzicht meer dan genoeg financiën om er een aan te schaffen, alleen heb ik er geen baat bij naar mijn mening. ik ben erg tevreden met mijn HP 13 spectre x360. Voor mijn verstand van zaken zou ik je graag refereren naar mijn werkervaring/cv en tevens mijn hobby werk in de ICT. Hierbij zitten ook klanten die over zijn gegaan naar apple. deze zijn uiteindelijk bijna allemaal weer terug gesprongen naar Windows omdat de comptabiliteit minder was en voornamelijk de kosten te hoog werden.

Verder zeg ik niet dat apple troep of rotzooi is, naar mijn ervaring met OSX en IOS heb ik het idee dat het een versie voor dummies is van linux.

met betrekking tot de langzame windows laptops waar jij over spreekt, kijk eens naar de wat duurdere windows laptops, deze zijn over het algemeen net zo degelijk en gaan naar mijn mening zelfs langer mee.

Ik hoop je hier genoeg mee geïnformeerd te hebben over mijn kijk en wens ik je verder succes met je apple producten. Maar maak a.u.b. geen ongefundeerde statements over windows/microsoft, mijn kennis van zaken en mijn financieele situatie.
ow das jammer, mijn macbook is al 7,5 jaar oud.

maar die wil ik niet inruilen, want hij is nog vlot genoeg voor browsen en e-mailen… iets wat ik niet van sommige nieuwe goedkope windows 8 laptops kan zeggen….
@rnej: Precies. Laat ze dat maar eens van een Windows machine zeggen. Die zijn na een half jaar al zoooooo traag.
Ben nu zelf een studie aan het doen voor grafische vormgeving. Voordat ik met de studie begon had ik het over het aanschaffen van een macbook. Uiteindelijk is dit een lenovo y50 geworden en ik zou echt niet anders willen…. zolang je normaal met Microsoft software omgaat loopt alles soepel en de macs van klasgenoten lopen al vast bij het opstarten van adobe edge animate….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).