Microsoft komt ook met Office voor Android-tablets

Auteur: , 1 Reactie
Microsoft komt ook met Office voor Android-tablets

Na de onthulling van Office voor iPad bevestigde een medewerker van Microsoft gisteren ook de komst van Office voor Android-tablets.

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort ook Word, Excel en Powerpoint met een Android-tablet op schoot kunnen gebruiken. Nadat Satya Nadella het Office-pakket voor de iPad onthulde, liet een Microsoft-medewerker in een interview weten dat de kantoorapplicatie ook voor Android-tablets beschikbaar wordt.

John Case, Vice-President Marketing bij Microsoft, gaf aan dat ze nog geen releasedatum hebben, maar de komst van het pakket is zeker:

“Let me tell you conclusively: Yes, we are also building Android native applications for tablets for Word, Excel and PowerPoint. We haven’t picked a date that we can stand behind yet, but they’re coming. We are committed to doing it.”

Hoogstwaarschijnlijk zal de Office-applicatie voor Android-tablets onderdeel zijn van het Office 365-abonnement. Het Office 365-abonnement kost de gebruiker een tientje per maand of 99 euro per jaar.1 reactie

Voor de Android smartphone is het al langer gratis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).