Microsoft Office nu ook aan de gang met de Touch Bar

Gepost op 17-02-2017 om 8:43 door - 2 Reacties »

Touch Bar
Spelen met de Touch Bar kan nu ook in combinatie met Microsoft Office.

Met de komst van de Touch Bar waren het vooral programma’s van Apple die in samenwerking met de gimmick konden worden gebruikt. Logisch, want dit was het publieke visitekaartje van het bedrijf uit Cupertino om andere firma’s kennis te laten maken met de technologie.

Langzaamaan komt er ondersteuning vanuit derden voor de Touch Bar. Zo is bekendgemaakt door Microsoft dat Office for Mac aan de slag kan met de LCD-strip. Vet, cursief of doorstreept. Of bijvoorbeeld een andere kleur selecteren. Het kan nu allemaal via de Touch Bar.

De ondersteuning geldt voor Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Skype. Een andere derde partij die al reeds ondersteuning biedt is bijvoorbeeld Adobe, met Photoshop.

2 reacties
Touch bar begint nu eindelijk nuttig te worden
Profielfoto van willeme
willeme via iPhone app
17-02-2017 om 8:51
0
Nice! Ondanks dat het een beetje een doekje voor het bloeden is vanwege het ontbreken van een touchscreen, is het zo’n slecht idee nog niet. Het is niet alsof ik de F-knoppen veel gebruikte, integendeel. Laatst mee gewerkt, ging soepeler dan ik op voorhand had verwacht. Nu 3rd party developers er dingen voor gaan maken, zal het alleen maar beter worden. Net als met force touch. Dat is ook op meer en meer een prettige functiebaan het worden (doordat anderen het ook ondersteuenen).
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!