Microsoft opent reserveringen gratis Windows 10-upgrade

Windows 10 nu te reserveren
Windows 10 is in aantocht, dus Microsoft doet er nu alvast alles aan om ervoor te zorgen dat we de gratis upgrade reserveren.

Windows-gebruikers kunnen vanaf vandaag namelijk een pop-up te zien krijgen, waarin ze wordt aangeboden om Windows 10 te installeren, zodra de nieuwste versie van het besturingssysteem beschikbaar is. De upgrade is voor gebruikers van Windows 7 en 8 gratis, want Microsoft wil voorkomen dat opnieuw veel mensen bij een oud besturingssysteem blijven hangen. Dat gebeurde eerder bij Windows XP, dat nog altijd erg veel gebruikt wordt.

Windows 10 nu te reserveren

Als je ervoor kiest om je Windows 10-exemplaar te reserveren, dan wordt meteen gecheckt of je computer aan de vereisten voldoet. We mogen hopen van wel, want je hebt bepaald geen supercomputer nodig om het te draaien: een 1 GHz processor, 1 GB werkgeheugen en 16 GB opslag zijn voldoende.

29 juli
Vanaf 29 juli 2015 is Windows 10 beschikbaar in 190 landen. Consumenten hebben een jaar de tijd (vanaf 29 juli 2015) om te profiteren van de gratis update. Zodra een Windows-device geüpdatet is, zorgt Microsoft voor gratis updates gedurende de hele ondersteunde levenscyclus van het apparaat. Wie zo snel mogelijk wil profiteren van de gratis upgrade kan de komende weken al reserveren via windows.com/windows10upgrade.

De compleet nieuwe browser Microsoft Edge en de nieuwe Universal Windows applicaties zouden gebruikers nog productiever moeten maken. Met Windows 10 komt tevens het bekende en vertrouwde Start-menu terug. meer weten? Check 10 veelgestelde vragen over Windows 10 (plus antwoorden).

Nog geen reacties

  1. laat me raden, je zal direct wel een melding krijgen op 29 juli dat je windows niet legitiem is als je een 7 of 8 niet legaal gebruikt. Deze vraag zullen we nu wel vaker krijgen van vrienden en familie.

    • @Jantje_555: Waarom zo negatief? Microsoft geeft je een upgrade gratis en direct is iedereen argwanend. En als je vrienden en familie die spullen niet legaal hebben, waarom dan klagen? Als je iets gestolen hebt, heb je ook geen rechten. Dan moet jeje mond dicht houden.

      Anders zet de namen van je kennisen en familie hier neer. Dan geef ik ze wel aan. Door dit soort mensen moet ik dus meer betalen voor mijn windows versie ne office.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *