Microsoft topt de downloadlijst van gratis iPad-apps

Microsoft topt de downloadlijst van gratis iPad-apps
Het is nog een raar gezicht, maar met de komst van Office voor iPad zien we dat de top vier van gratis iPad-downloads op Microsofts naam staan.

Het kan ook niet anders, de top 3 is voor Word, Excel en Powerpoint. In deze volgorde voert Microsoft de lijst aan. De Office-applicaties zijn natuurlijk onderdeel van het inmiddels veel besproken Office-pakket voor de iPad.

Nummer 4 in de lijst is voor OneNote. Deze Microsoft-app bestaat al wat langer en is op het moment ook erg populair. Mede dankzij de recente update voor iOS 7.

Ook Office Mobile voor de iPhone heeft een boost in populariteit gekregen. Deze steeg van plek 569 naar 9. Steve Jobs zou het waarschijnlijk allemaal met argusogen hebben aangekeken.

2 reacties

  1. Hoe snel daalt het weer als mensen er achter komen dat je een jaarlijks abbonement van minstens €99 nodig hebt.. ? Jammer dat alleen de downloads tellen, en niet het echte gebruik. Denk dat een hoop mensen het downloaden, de prijs zien, en het dan nooit meer gebruiken (en ook niet verwijderen..).

    • @TopgearUK: De app is gratis om bestanden te bekijken en bij betaling kun je ze bewerken. Vergeleken met “vroeger” is die 99,- euro zeker geen slechte deal. Je krijgt het office pakket, extra cloud space, exchange functionaliteiten, etc. etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *