Microsoft trekt (tijdelijk) stekker uit Windows 10 update

Auteur: , Geen reacties
Windows 10

Het techbedrijf gaat eens goed kijken wat er nu precies aan de hand is met de veelbesproken Oktober-update.

Het is niet meer mogelijk om via de officiƫle kanalen de Windows 10 October 2018 Update binnen te halen. Microsoft heeft naar aanleiding van recente omstandigheden de update tijdelijk bevroren. Eerder deze week werd bekend dat de update documenten van een PC kan verwijderen. Het probleem lijkt nu zo ernstig dat Microsoft zich genoodzaakt voelde om update versie 1809 uit de lucht te halen.

Gebruikers die getroffen zijn door de bug dienen contact op te nemen met Microsoft. Het techbedrijf werkt in de tussentijd aan een fix en zegt een onderzoek te hebben ingesteld. Het is niet bekend hoeveel gebruikers te maken hebben met de bug.

Dat zo’n grote fout door de final versie is gekomen is op z’n minst opmerkelijk te noemen. De oktober update werd de afgelopen periode uitvoerig getest in tal van beta’s. De grote uitrol stond gepland voor volgende week dinsdag. Dat lijkt er nu niet in te zitten, want Microsoft wilt eerst 100 procent zeker zijn dat de bug niet gaat voorkomen in een nieuwe versie van de Oktober update.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).